Manikura 2019: Strašne vijesti i ideje za trendy art noktiju

Manikura - postupak za njegu noktiju ruku, uključujući masažu ruku, tretman noktiju, dekorativni premaz i izgradnju. Prije mnogo stoljeća čovječanstvo je skrenulo pozornost na stanje svojih noktiju. Prije stotina godina ljudi su izvodili posebne postupke za njegu noktiju - rezali su ih, polirali, pokušavali im dati određeni oblik, a čak i kasnije prekriti spojevima koji noktima daju određenu boju. U današnje vrijeme raditi manikuru za ženu najobičnije je. Na današnjem tržištu postoji puno alata i uređaja za njegu noktiju kod kuće, a da ne spominjemo profesionalne salone. U ovom ćemo članku razmotriti nove modne trendove manikure. Pokušat ćemo istaknuti značajke, nove stavke i vrste moderne manikure u 2019. godini.

Modna manikura 2019: glavni trendovi

Dobro njegovane marigule uvijek su bile, jesu i bit će u modi, modna godina 2019. nije iznimka. Ali na radost fashionista ove godine, dugi nokti i srednje duljine bit će u modi. Ali ako ste vlasnik kratkih noktiju, a nemate ih prilike uzgajati do određene duljine, ne brinite, kratki njegovani, zdravi nokti uvijek su u trendu. A nove tehnologije omogućit će vam manikuru bilo koje duljine - to su produženi nokti, pa čak i samo zalijepljeni. Paleta boja vaše manikure ove godine ovisit će o doba godine. tj Svaka će sezona imati svoju shemu boja, o kojoj ćemo govoriti kasnije. Ali svakodnevni dizajn noktiju je tradicionalni klasik u čvrstoj boji. Ali ako monotonija nije za vas, mislite da je dosadno, znajte da i ove godine ostaje u modi - uzorak na noktima. U ukrašavanju noktiju možete koristiti - umjetničko slikanje, geometrijske uzorke, uzorke cvijeća, naljepnice. Za večernju manikuru na sve to bit će vrlo važna upotreba rhinestones, šljunka, sjajila, mikroglitra i akrilnog praha te, naravno, kiparstvo.

Što će biti najmodernija manikura 2019: detalji fotografije

Sljedeće mjesto na ljestvici najmodernije manikure iduće godine s pravom je manikura u stilu najmanje plus geometrijskog uzorka, kao i kombinacija dvije ili više boja u kontrastnim nijansama. Dodavanje slike, umjereno, malo srebra ili zlata neće biti suvišno. Uzorci koji koriste točkice, linije, geometrijske oblike zauzet će vodeću poziciju u dizajnu noktiju 2019. Jedan od najsofisticiranijih i najmodernijih stilova u dizajnu noktiju 2019. jesu mogućnosti dizajna pomoću naljepnica i žigosanja. Korištenje ove tehnike daje brz, originalan, jedinstven i jednostavan za izvođenje dizajn manikure, što se lako može učiniti kod kuće. Treba napomenuti da je dizajn vaših marigolda, najrelevantniji u svakom trenutku, jakna i mjesečina, klasični dizajn manikure, a ako ovoj tehnici dodate malo rhinestona ili malu naljepnicu, možda čak i teksturirano trljanje ili foliju za manikuru, vaša će manikura biti neobično lijepa i definitivno najviše u trendu. Najstilnija dekorativna manikura s pravom je stil - metalik. Prilikom izvođenja metalnog dizajna koriste se lakovi s metalnim učinkom, trljanjem ili folijom sve su metode relevantne, ali daju različite učinke, ne smanjuju ljepotu ove manikure.

Modni dizajn noktiju u ljeto 2019. godine

Ljeto je uvijek svijetle duginim bojama, manikura i ljeto 2019. nisu iznimka. Samo se ljeti na noktima mogu kombinirati sve vrste crteža svijetle boje, nepojmljivi leptiri, kukci, slika sočnog voća, teme na plaži, morski pejzaži, kombinirajući neograničen broj nijansi, a to će biti više nego relevantno ovog ljeta. I ne zaboravite ukrasiti svoje nokte rhinestones i kamenjem. Ali jedini savjet: sve bi trebalo biti umjereno, jer trend 2019. nakon svega je minimalizam.

Modni trendovi manikure u 2019. godini

Ako govorimo o manikuri, potrebno je, nužno, zabilježiti oblik ploče nokta, koji je moderan 2019. godine. Imate sreće, izbor je vaš.Ako više volite duge šiljaste nokte - vaše pravo, želite ovalni oblik - vaš izbor. Moda nam omogućuje eksperimentiranje i biti uvijek jedinstveni i neodoljivi. Želim napomenuti i trendi dekorativni premaz na noktima 2019. - konfetti na noktima (kamifubuki). U tehnici ovog stila konfetti različitih oblika (krugovi, kvadrati, trokuti) postavljeni su određenim redoslijedom. Ova manikura može biti i svakodnevna i svečana, svijetla opcija.

Nova manikura 2019

Jedna od noviteta dekorativnog dizajna noktiju nanošenje gel laka je craquelure. Kod nanošenja craquelure laka na površinu noktiju, postoji vrsta pucanja premazane površine. Shema boja ove manikure nema granice od nježnih, pastelnih boja do svijetlih nijansi. Načelo je da glavni ton može biti bilo koji, na njega se nanosi poseban lak - krak, i koji će biti vidljiv kroz nastale pukotine. Koriste se dvije vrste lakiranja lakova - s malim pucanjem i velikim uzorkom. Još jedna primjena laka krak prilikom stvaranja zmijske manikure. Takav učinak rezultirat će ako se na podlogu crne boje nanese craquelure lak.

Novogodišnja 2019. manikura

Nova godina je vedar, blistav praznik. Svečana, novogodišnja slika nije moguća bez svečanog novogodišnjeg dizajna noktiju. Razmislite kakva bi trebala biti manikura u novogodišnjoj noći 2019. Odredit ćemo shemu boja. Dolazeća godina, prema istočnom horoskopu, je godina Žute zemljane svinje, pa su preporučene boje žuta, smeđa, zelena. Za novogodišnju sliku preporučuje se odabir nijansi žute s dodatkom zlata. Žuta boja je skladna s crvenom, crnom, koraljom, narančastom i ljubičastom, ovdje je već moguće pokazati maštu. Ipak, ovo je svečana, večernja manikura i ovdje je primjereno korištenje rhinestones, kamenja, iskre, brozura, perli, ukrasnog pijeska, folije i let vaše mašte. Prema obliku nokta, prednost se daje ovalnim ne dugim noktima.

Raznolike ideje za izvođenje dekorativne manikure u 2019. godini

Geometrijski dizajn manikure nesumnjivo je nova izvedbena izvedba u tekućoj godini. A geometrijski oblici izrađeni u različitim bojama, s istaknutim obrisom ili u kombinaciji s rhinestones, originalna su i neobična dizajnerska ideja za nokte. Crtež, napravljen kao jedna slika na svim noktima, izgleda vrlo elegantno i zanimljivo. Još jedna ideja koja će biti relevantna u 2019. godini je razbijeno staklo. Opet, uz pomoć ovog dekora možete postaviti bilo koje geometrijske oblike različitih boja.

Zanimljiva manikura u 2019. godini za kratke nokte

Jedinstveni dizajn manikure na kratkim noktima može biti vrlo različit, jedinstven i šarmantan, pogotovo jer je trend 2019. manikura s kratkim noktima. Uobičajena jakna, ali koristeći svijetle boje, pretvorit će se u super moderan francuski manikir. Kombinacije sjenila s dodatkom rhinestones i kamenja, vašu će manikuru učiniti relevantnom sljedeće godine. Kombinacija mat i sjajnih nijansi laka učinit će vašu manikuru neobičnom i trendi. Geometrija na kratkim noktima u novoj godini izgledat će podebljano i originalno. Manikura na kratkim noktima u metalik stilu je za odvažne i modne, ali mora biti, neminovno, u potpunom skladu s vašom slikom.

Najljepša vjenčana manikura 2019

Manikura mladenke u novoj sezoni najprirodniji je i najprirodniji izgled vaših noktiju. Ovo je manikura s osjetljivim crtežima, po mogućnosti ukrašena rhinestones. Opet, francuska klasična, mjesečasta manikura najrelevantnija dizajnerska rješenja u vjenčanoj manikuri.

Zapanjujući šelak manikura 2019

Shellac je gel lak, u sastavu kojeg se komponenta laka koristi u većoj količini. Shellac je otporniji na upotrebu. Varijacije dizajna s šelakom u novoj godini otvara se ružičastom manikurom, a kao opcija može se mijenjati dodavanjem sjaja na odvojenom jednom ili dva nokta. Rezultat je univerzalna verzija za sve prigode: i kao praznična opcija, i kao dnevna manikura.Nezamjenjivi trend godine ostaje manikura koristeći iskre s holografijom. Najmodernija manikura je višebojna, s jedne strane nokti su prekriveni u dvije ili tri nijanse.

1 odgovoriti
  1. Katia
    Katia kaže:

    Navodno je onaj koji je napisao ovaj članak općenito daleko od teme manikure i novih proizvoda. Prikupili su sve stare fotografije, isječke iz najstarijih članaka i nazvali 2019. godinu.

    odgovor

odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno sudjelujte!

Dodajte komentar

Vaša e-pošta neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *